< Tornar a Programa

LUCIA FUMERO

Activitat d'accés gratuït i sense reserva prèvia d'entrades

Univers normal

Un concert a piano sol
Música

La compositora, pianista i cantant Lucia Fumero arriba al Límbic amb ganes de seguir interpretant el disc i projecte propi Universo normal (2020), un àlbum plegat d’influències d’arreu format per música de base folklòrica transformada a partir de la clàssica i el jazz.


Interessada tant en les cançons amb veu i lletra com en la peces instrumentals, Lucia Fumero s'expressa amb un ritme que alterna el carisma i la personalitat amb un aspecte de caire més impressionista, dos conceptes aparentment oposats. El truc rau en el fet que, quan composa, tot flueix en ella, en el so, convertint la seva proposta en una alenada d'aire fresc que fa que tot encaixi orgànicament.


En aquesta ocasió ofereix a la ciutat de Terrassa un concert íntim a piano sol, amarat d'aquest univers de collita pròpia que conté esquitxos de noves composicions que, com afirma ella mateixa, són una porta a la seva imaginació. I és que aquest Universo normal és precisament això: quelcom enorme i màgic on s’hi concentra allò que és bàsic, d’arrels, folklòric, habitat per ella i, aviat, també per nosaltres.

Data: 28 de Maig Hora: 18:30h
Preu: Gratis Durada: 60 minuts
+ Informació sobre l'artista

TAMBÉ ET POT INTERESSAR