QUÈ ÉS LÍMBIC

Festival itinerant de creació contemporània

Límbic és el primer festival itinerant de creació contemporània del país. De naturalesa multidisciplinar i amb l’ambició de posar en diàleg totes les arts vives, és una gran cita de cultura al carrer que demostra la vitalitat de la creació en català. Música, teatre, circ, humor, dansa, performance, poesia... es troben i es repensen des d’una perspectiva innovadora, juntament amb propostes que combinen nous formats i disciplines.


Límbic vol ser un espai de descobriment que posi en valor tant les propostes més actuals –fins i tot, recentment estrenades– com aquelles que ja tenen una trajectòria perquè han circulat per teatres i festivals del territori, i de més enllà. Amb la complicitat d’altres festivals de referència, i incorporant propostes de les seves programacions, Límbic és una combinació de reconeixement i de risc, d’aposta


És un festival itinerant on cada edició s’arrela a un lloc diferent del territori. La primera edició es va fer a Terrassa i la segona a Sitges. Formen part del Festival propostes que arriben de les creadores, col·lectius, entitats culturals i educatives de la ciutat on s’organitza. Fa d’altaveu de les arts locals i busca deixar-hi un impacte positiu, tant en la gestió del festival com en la sinergia de les propostes.


Us hi esperem el 3 i 4 de maig a Santa Coloma de Gramenet. Hi trobareu places, carrers i parcs inundats de creacions contemporànies de tots els formats. Hi trobareu, també, una programació que parteix de la voluntat de fer accessible la cultura. I hi trobareu, sobretot, un festival que posa en valor la cultura contemporània del nostre país amb propostes que ens faran riure, sorprendre’ns, emocionar. En definitiva, un festival que vol activar, col·lectivament, el nostre sistema límbic.