< Tornar a Actualitat

The Tyets i Mushkaa completen la programació del Límbic

Dues aportacions que arrodoneixen la vessant lúdica del festival: els concerts
12.04.2023

La cirereta del pastís del Límbic d’enguany és la suma de The Tyets i Mushkaa a la programació musical. Ambdós artistes actuaran la nit del dissabte 6 i apuntalen així una vetllada ben potent a l’escenari La Fragata junt amb Lildami, ja anunciat fa unes setmanes.


The Tyets acaben de publicar tot just fa unes setmanes Èpic Solete, un nou disc que els confirma com a fenomen alegre i festiu que arrasa arreu, tant en els escenaris com en el món virtual: després del seu penúltim gran èxit amb "Bailoteo", ara és el tema "Coti x Coti" el que encapçala els rànquings de les principals plataformes de música i ha esdevingut tot un fenomen a TikTok. 


Per la seva banda, la promesa emergent de la música urbana Mushkaa està aconseguint, amb només divuit anys, crear un imaginari farcit de referències dels clàssics del reggaeton, el dancehall, el trap o el R&B. I el que és més meritori, fer de tot això una tendència pròpia, personal i suggerent.


Amb aquestes dues incorporacions al cartell es garanteix que els dos dies del festival culminin amb sengles nits de concerts ben atractives. Així, es permet reivindicar que la deriva lúdica i festiva es pot aconseguir també, amb naturalitat, mitjançant la llengua catalana.

  

La primera nit començarà amb Marina Herlop que, amb la seva proposta amb un peu al classicisme i l’altre a l’experimentació, ha debutat al segell de culte PAN i l’ha escoltada amb admiració artistes de la magnitud de Björk. Tot seguit serà el torn del grup mallorquí Da Souza amb la seva barreja de lletres molt cuidades i melodies irresistibles. En tercer lloc, Renaldo&Clara demostraran el perquè del seu ascens dins la jerarquia del pop català amb cançons que desborden sensibilitat. I la nit acabarà amb Triquell, presentant el seu flamant disc nou Entre fluids, en un dels primers concerts de la gira. 

 

La segona jornada comptarà amb Eloi Duran, amb una proposta que pretén conjugar el millor de la cançó d’autor i el millor del pop electrònic. Ja a l’escenari principal i en franja nocturna, Mushkaa demostrarà perquè ha aconseguit afirmar-se com una de les veus a l’alça de la nova música urbana. Tot seguit, Lildami abandonarà els platós de TV3 per presentar Dummy, el seu darrer treball. La nit i el Límbic culminaran amb l’actuació de The Tyets, protagonistes consolidats d’un èxit que se sustenta en un directe fresc, lluminós i lúdic.Comparteix