< Tornar a Actualitat

Límbic per a tothom

Un espai familiar de trobada i de descans on passar tot el cap de setmana
16.05.2022

Hi ha més de 50 activitats programades en els dos dies de Límbic. Això significa que hi ha espai per a tothom. No només als escenaris, amb diversitat de cossos, propostes i tons; també als públics. Límbic vol ser un espai còmode per a tothom i accessible per a diversos models familiars. Hi haurà activitats per a tots els públics. Com dèiem, concerts festius que acabaran a mitjanit, però també tallers de circ i cabarets de circ a l’Escenari Vela, que serà un gran espai de trobada i descans familiar. Allí, Els Amics d’en Crusó ompliran la gespa d’un espai lliure on descobrir i experimentar els autòmats i els seu mecanismes amb jocs de fusta per als més petits. Al voltant, foodtrucks, barres, música d’ambient (a càrrec de Meritxell de Soto DJ), però també parades de llibres i batalles de dansa protagonitzadesper ballarins joves i emergents.

 

Clàudia Serrahima presentarà a una de les sales del Castell Cartoixa de Vallparadís el seu espectacle “No sabem res del campo”, teatre d’objectes amb un format íntim per a un públic reduït. Però també hi haurà performances poètiques de tran-sició, com els poetes que a la Placeta Font Trobada recitaran en el marc “Soc a la font i bec”: poesia de carrer, poesia en veu alta, poesia de trànsit. Grans espais, espais íntims; espectacles per seure i descansar, d’altres per escoltar àgilment,mentre es camina; música i percussió omplint els carrers de Terrassa, com ho farà Sound de Secà per inaugurar el segon dia de festival; i música íntima amb el pianode Lucía Fumero al Pla del Castell. Límbic és un espai per a tothom. Aquesta voluntat també es demostra amb les facilitats que el públic hi trobarà: barres, lavabos i la possibilitat de comprar menjar i beguda en qualsevol moment i lloc del festival

 

Més enllà de ser un festival d’arts vives, doncs, Límbic és un festival que vol esdevenir un punt de trobada que convoqui el públic de més enllà de Terrassa: un moment per gaudir i fer de la cultura no només discurs i resistència, sinó també nexe, vincle i descans.


Crèdit de la fotografia: Amics d'en Crusó

Comparteix