< Tornar a Actualitat

El Límbic més íntim

Activitats amb inscripció prèvia
15.05.2022

La programació de Límbic és gratuïta i accessible per a tothom. Ara bé, hi ha unes quantes activitats que demanen una inscripció prèvia, ja sigui per poder assistir a l’espectacle, íntim i recollit, o per reservar una cadira a l’espai del públic.

 

En el primer cas, es tracta de l’espectacle No sabem res del campo, de Clàudia Serrahima, arriba al festival Límbic amb un espectacle de format reduït, per a deu espectadores, que pretén ser un espai de conversa, d’asseure’s a escoltar una història vora el foc per recuperar la memòria d’aquells que algun dia ja no hi seran. També és el cas de [The Frame], de la companyia Eléctrico 28, que s’inspira en la urbanització i les ordenacions del mestre oulipià Georges Perec per llançar una proposta: plantar-se davant del transcórrer de la vida quotidiana i observar-lo, pensar-lo, calcular-lo, significar-lo, compartir-lo.

 

En el segon cas, es tracta dels monòlegs d’Oye Polo i Març Llinàs, el recital musical i poètic de Blanca Llum Vidal i Los Sara Fontán, la proposta de dansa de laSadcum i el show Deambulant de Cabaret Internet. Que les reserves estiguin exhaurides no significa, en cap cas, que l’aforament estigui ple: tan sols que la resta de públic haurà de gaudir de l’espectacle dempeus o des del terra.


Crèdit de la foto: Anna Izquierdo

Comparteix