< Tornar a Programa

LASADCUM

Aclucalls

Dansa

Tan sols dos mesos després de l’estrena al CCCB, laSADCUM aterra al Límbic per presentar la primera adaptació de carrer d’Aclucalls, una peça de dansa multidisciplinària que exposa els traumes i les frustracions de la generació Z: d’aquests joves nascuts dels noranta en endavant que han crescut en una saturació d’informació constant i un optimisme forçat i cruel.


Partint de la base que els intèrprets són integrants d’aquesta humanitat post-Internet i que, per tant, han nascut entre la tecnologia i els lemes motivacionals com “tot és possible”, “si vols, pots”, o “no llancis la tovallola”, l’obra entrellaça els conceptes del workout, la pantalla i la programació informàtica per fer-ne una caricatura, un autoretrat grotesc. I és que, a través d’aquesta peça de dansa contemporània, els joves ballarins creen un relat de la societat (concretament dels centennials) que reflecteix la influència de la tecnologia en el comportament humà. És per això que, a escena, hi apareixen des d’ordinadors fins a passamuntanyes, i els artistes es vesteixen d’oficinistes conservadors alhora que s’amaguen rere ulleres fosques o mostren els cossos nus recoberts de cinta aïllant. La incomprensió, la repetitivitat, les jerarquies també formen part d’aquesta realitat, i laSADCUM ens ho explica amb el ball.


Crèdit de la fotografia: Pablo de Pastor

Data: 27 de Maig Hora: 21:00h
Preu: Gratis Durada: 60 minuts
En col·laboració amb: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

Fitxa Artística

Participants: Javi Valls, Ona Pérez, Stefano de Luca, Alexa Moya, Meritxell de Soto, Marina Olivares, Carla Moll, Guillem Jiménez, Judit Amengual, Laia Camps

+ Informació sobre l'artista

TAMBÉ ET POT INTERESSAR