< Tornar a Programa

SOUND DE SECÀ

Activitat d'accés gratuït i sense reserva prèvia d'entrades

Possê

Arts performàtiques, Música

Amb una llarga carrera artística, Sound de Secà arriba al Límbic amb un nou projecte itinerant, apte per a tots els públics. És una proposta sense text ni paraules: reivindica la percussió com a llenguatge comunicatiu. 


Possê –que significa comunitat, grup, família– fa evident la necessitat de l’espai públic, i el crit d’esperança per a poder recuperar el carrer com a lloc de convivència es materialitza. Sound de Secà fusiona de manera única la música dels seus instruments de percussió, la dansa i el teatre, creant un llenguatge característic i personal que possibilita un espai de trobada: joc d'interacció a partir del qual compartir un lloc i un moment. Vol esdevenir, així, una catarsi d’energia i positivisme que es manté entre el públic mentre ens parla de comunitats, de la importància de crear atmosferes compartides, i del fet que, malgrat estar cada vegada més connectats, no podem (ni volem) perdre de vista, tampoc, la nostra individualitat.


Recorregut des de la Plaça Vella al Parc de Vallparadís a través de la ciutat de Terrassa


Crèdit de la fotografia: Sound de Secà

Data: 28 de Maig Hora: 10:45h
Preu: Gratis Durada: 45 minuts
En col·laboració amb: FiraTàrrega - Arts de Carrer

Fitxa Artística

Participants: Laura Barquets, Robert Canela, Laia Farran, Jesús Franco, Sandra García, Joan González, Núria Pulido i Jordi Talavera

+ Informació sobre l'artista

TAMBÉ ET POT INTERESSAR