< Tornar a Programa

HOP FESTIVAL

Activitat d'accés gratuït i sense reserva prèvia d'entrades

HOP Battles

Batalles de danses urbanes
Dansa

Les batalles, en tant que són una de les expressions artístiques que més recullen l'essència de les danses urbanes, tampoc podien faltar en el marc del festival Límbic. En aquest cas, als voltants de l’Escenari Vela, podrem gaudir de quatre crews que ens mostraran, de la millor manera possible, alguns dels estils més sorprenents de l'escena urbana, com són el Krump, el Wacking, l’Afro o el Hip Hop.


En el transcurs d’una hora, podrem veure algunes de les millors ballarines de batalles de la ciutat comtal improvisant els seus moviments amb l’objectiu de lluir tot el seu estil i mostrar de què són capaces en aquest quart d’hora que dura cada enfrontament. Deixant de banda l’emoció de la competitivitat, només per veure què ens han preparat, ja paga la pena apropar-se a Terrassa, i animar-les, és clar que sí. L’esdeveniment conclourà amb el DJ Bonito i comptarà, també, amb la comentadora Ruth Prim.


Crèdit de la fotografia: HOP Festival - Juan Carlos Gómez Villamor

Data: 28 de Maig Hora: 13:45h
Preu: Gratis Durada: 60 minuts
En col·laboració amb: Hop Festival

Fitxa Artística

Participants: Jordi Bonito, Gemma Rodríguez, Ferrán Guasch, Ruth Prim, Laura Romero, Jus Mínguez, Alba Campos, Soraya Hernández, Lorena Ndong Nsang, Alba Chueca, Rachel Alvear, Lydie Sol, Júlia Romero, Cathy Huoc, Mami Diao Diao, Carol Sonsol, Àfrica Nguema i Makuriya Camara

+ Informació sobre l'artista

TAMBÉ ET POT INTERESSAR