< Tornar a Programa

AMER KABBANI

Activitat d'accés gratuït i sense reserva prèvia d'entrades

Runa

Entre la runa d’un món en flames. Testimoni d’un procés necessari de reconstrucció personal i col·lectiva.
Arts performàtiques

El Límbic acull la peça d’Amer Kabbani, Runa, una obra que emergeix a escena com a testimoni d’un procés necessari de reconstrucció personal i col·lectiva. Havent passat també pel festival Sismògraf d’Olot 2022, l’artista de circ d’origen català i sirià, juntament amb el director Rolando San Martín, explora el gènere de l’autoficció per dimensionar la bombolla de vidre que protegeix el context com a europeu racialitzat de la crua realitat de les guerres. 

La peça pretén mostrar, en els 45 minuts de durada, què implica transmutar el cos, situar-lo en un espai lliure on espectador i actor puguin reconstruir(-se) des de la reflexió i el qüestionament personal (inspirant-se en el teatre èpic de Bertolt Brecht), per cercar una escriptura on el distanciament, la vivacitat i la fragmentació hi siguin presents. Quines conseqüències té que el cos esdevingui vehicle de reflexió? Què ens diuen les fronteres territorials? I els conflictes humans? No hi ha dubte que Kabbani hi ha reflexionat a fons; ara només queda escoltar amb ganes tot allò que ens vulgui explicar, i contribuir al debat.

Data: 28 de Maig Hora: 20:00h
Preu: Gratis Durada: 45 minuts
Edat recomanada: A partir dels 10 anys
En col·laboració amb: Sismògraf - Festival de dansa.

Fitxa Artística

Idea original: Amer Kabbani Fernandez, Direcció: Rolando Sanmartin, Dramatúrgia: Amer Kabbani i Rolando Sanmartin, Mirades externes: Joan Català i Marta Salla, Disseny de So i il·luminació: Ivan Tomasevich, Distribució i difusió: Alina ventura ( La Maleta dels Espectacles), Comunicació i xarxes socials: Aida Kabbani, Vestuari: Amer Kabbani, Disseny Gràfic: Gerard Riu, Fotografia: Jordi Plana (@planapey)

+ Informació sobre l'artista

TAMBÉ ET POT INTERESSAR