< Tornar a Programa

JOEL DÍAZ

Activitat d'accés gratuït i sense reserva prèvia d'entrades

3, 2, 1... Límbic!

Espectacle inaugural
Humor

El comunicador i humorista Joel Díaz serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la tercera edició del Festival Límbic. Per què ell? Perquè ens encanta la seva manera de fer, el seu humor intel·ligent i el seu compromís amb la llengua i els amics. Si a això li sumes que va néixer a Santa Coloma de Gramenet, la tria és del tot incontestable. És cert: només hi va néixer, perquè de seguida es va instal·lar a Barcelona, però Santa Coloma deixa empremta. Díaz entrevistarà algunes persones vinculades al teixit cultural colomenc, que ens explicaran tot el que ens cal saber del municipi per gaudir, encara més, d’aquest Límbic que comença.

Acompanyaran en Joel Díaz:

Ayryn, una jove artista, cantant i compositora nascuda a Santa Coloma de Gramenet. Amb clares influències del hip-hop, trap, Jersey club i R&B, encara el seu nou EP debut Tremolar.


Andreu Banús, director del Passatge Insòlit, un festival dedicat a les arts del carrer i a l’ofici dels firaires. L’octubre d’aquest any se celebrarà la 19a edició. Andreu Banús és un dels impulsors del projecte i també forma part de L’Excèntrica; Centre d’Arts Escèniques de Santa Coloma, dedicat a la formació i la creació.


Judith Vergillos i Alejandro Escobar, dos dels joves que formen part del pòdcast M'escoltes? Un projecte radiofònic liderat per un grup de joves de Santa Coloma d'entre 15 i 21 anys. Al llarg dels diferents capítols els i les joves parlen sobre moltes qüestions i totes elles les relacionen amb una emoció. Entrevistes, recomanacions literàries, anàlisi de cançons, converses absurdes i preguntes dirigides als oients.


Data: 03 de Maig Hora: 18:00h
Preu: Gratis Durada: 60 minuts
+ Informació sobre l'artista

TAMBÉ ET POT INTERESSAR