< Tornar a Programa

CLÀUDIA SERRAHIMA

No sabem res del campo

Històries íntimes sobre la quotidianitat rural
Arts escèniques

Clàudia Serrahima arriba al festival Límbic amb un espectacle de format reduït, per a deu espectadores, que pretén ser un espai de conversa, d’asseure’s a escoltar una història vora el foc per recuperar la memòria d’aquells que algun dia ja no hi seran. Amb l’excusa de la transhumància, pràctica ramadera que consisteix a acompanyar els ramats des de les muntanyes a la plana per passar-hi l’hivern i retornar-hi a la primavera per restar-hi els mesos de més calor, Serrahima entrevista a pastors i pastores, la majoria ja grans, i els demana que li confiïn tot allò que els joves d’avui en dia desconeixem sobre la vida entre camps de blat i ovelles i una manera de fer molt més adaptada als cicles naturals. Per evitar que els consells i les rondalles caiguin en l’oblit, es perdin, s’abandonin.


Després d’haver-se representat a la Sala Beckett durant aquest mes de febrer, No sabem res del campo arriba al Castell Cartoixa en una afirmació més que l’obra no requereix d’un espai convencional per desenvolupar-se. Mentre sigui possible la conversa, qualsevol espai és (serà) adient per defensar les relacions entre pastors i habitants locals propiciades per aquest travessar terres, generant vivències i anècdotes representants d’una organització social, cultural i vital molt més orgànica. O no són, les migracions, canals d’informació estructuradors de l’economia territorial humana i reguladors, també, de biodiversitat?


Crèdit de la fotografia: Núria Gascon


*Aquesta activitat té dos passis: a les 17h i a les 18:15h.

Data: 28 de Maig Hora: 18:15h
Preu: Gratis Durada: 45 minuts
Edat recomanada: A partir de 16 anys

Fitxa Artística

Creació: Clàudia Serrahima i Urgell / Disseny de l’espai sonor i assessorament dramatúrgic: Pau Matas / Mirada externa i direcció de moviment: Blai Juanet Sanagustin/ Suport creatiu: Col·lectiu VVAA/ Gravacions i investigació: Bruna Gonzàlez i Clàudia Serrahima i Urgell/ Assessorament artístic i dramatúrgic: Xavier Bobés/ Assessorament de vestuari: Anna Auquer/ Fotografia promocional: Núria Gascón/ Regidoria: Adriana Fornés/ Agraïments: La Virgueria, Can Humet, Cal Gras i totes les persones d’Avinyó amb les que vam conversar

+ Informació sobre l'artista

TAMBÉ ET POT INTERESSAR