< Tornar a Programa

OYE POLO

S'han esgotat les localitats amb seient per veure l'espectacle, però el podeu seguir a peu dret si l'aforament de l'espai ho permet.

Monòleg

Humor

Oye Sherman i Ana Polo fan parada al festival Límbic aprofitant la seva gira mundial Oye Polo Tour per fer un monòleg a dues veus i retre homenatge a referents feministes contemporanis com Pablo Motos, Bertín Osborne i Edu Galán. 


Amb la mateixa simpatia que transmeten en els capítols que publiquen regularment a la Ràdio Primavera Sound, Sherman i Polo venen a Terrassa amb ganes de fer humor amb allò que els passa en el seu dia a dia, generar-nos un somriure i, de passada, recordar-nos com d’important és incloure la perspectiva de gènere i el respecte dins de la rialla –recordem que no cal ser despectiu ni irrespectuós per agradar i entretenir. El monòleg, doncs, serà una hora d’abstracció, que ens farà repensar esdeveniments i fets als quals, fins ara, probablement no hem concedit la importància que mereixen (o sí, però no en clau d’humor), i que recordarem durant molts dies. La qüestió és anar-hi, escoltar, i deixar que el seu enginy es trobi amb el nostre i s’estableixi el debat.

Data: 27 de Maig Hora: 19:30h
Preu: Gratis Durada: 60 minuts
Edat recomanada: A partir de 13 anys

Fitxa Artística

Participants: Ana Polo i Oye Sherman

+ Informació sobre l'artista

TAMBÉ ET POT INTERESSAR