Cartografia Límbic

Ets artista o formes part d’un col·lectiu de Sitges? Forma part de la Cartografia Límbic!

Límbic és un festival itinerant, nòmada, que construeix un recer propi a cada edició. Que no tingui una casa fixa no significa que no vulgui perdurar. Tot al contrari: el seu moviment cerca posar en rellevància la cultura local i fer d’altaveu dels seus projectes particulars.


Crear una cartografia dels artistes de cada ciutat per on transita Límbic és una manera d’encetar un diàleg entre els creadors d’arreu dels països catalans, de conèixer-se, d’inaugurar sinergies i complicitats que encara no existeixen.

És per això que oferim als artistes i creadors de Sitges la possibilitat de formar part de la Cartografia Límbic, un arxiu que creixerà amb cada edició i que, amb els anys, construirà el mapa dels artistes que fan de la cultura catalana un lloc de trobada. D’expansió. De coneixement.


Si sou creadores o un col·lectiu vinculat al municipi de Sitges –perquè hi vau néixer, perquè hi viviu o hi teniu l’estudi o el taller–, ompliu el formulari. La primera part no es publicarà: es tracta d’informació que serà útil per a l’arxiu i per facilitar el contacte amb vosaltres. La segona, en canvi, sí que serà pública. Un cop revisades les dades i validades, veureu la vostra fitxa al web Límbic.

DADES DE CONTACTE

(No es publicaran al web)

DADES PER A LA FITXA

(Per publicar a la fitxa web)

DISCIPLINES

Disciplines *

XARXES SOCIALS

Accepto les condicions d'ús i la política de privacitat. Responsable: Òmnium Cultural. Finalitat: Gestionar les sol·licituds d'informació a través del Web, l'enviament de comunicacions informatives i comercials i gestionar la fitxa de l'artista per tal que pugui ser publicada al web Límbic Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat. Més informació: Consulta la política de privacitat.