< Tornar a Artistes

GLÒRIA RIBERA

Arts escèniques, Música, Cultura popular

Biografia

Glòria Ribera és cupletista, cantactriu, vedet, dandi i folklòrica. Graduada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona i formada en cant clàssic, violoncel i escriptura creativa. Treballa per la revisió i recuperació de la cançó d'avantguarda dels anys vint. El seu primer espectacle, Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria, es va poder veure a l'Antic Teatre, al cicle Noves Escenes de la Fundació Catalunya - La Pedrera i al Molino de Barcelona, entre altres. 


El 2021 estrena PARNÉ, en coproducció amb FiraTàrrega, Fira Mediterrània de Manresa, TNT Terrassa Noves Tendències i l'Antic Teatre de Barcelona. S'ha pogut veure al Temporada Alta, al Festival Vilart, a Terrats en Cultura, al FASTT Empordà, al Cool Days de Mallorca i al Festival Escena Poblenou, entre altres. 


Ribera és membre de la companyia José y sus Hermanas, amb qui ha estrenat les obres Los bancos regalan sandwicheras y chorizos, Arma de construcción masiva, Explore el jardín de los Cárpatos i Concurso de malos talentos.

Enllaços

+ Consulta el programa