< Tornar a Artistes

ELOI DURAN

Música

Biografia

Eloi Duran és el jove cantautor tarragoní que ofereix una sonoritat pròpia amb el seu "Indie pop que cura el cor". Aquest estil inventat barreja la cançó d'autor i l'indie pop electrònic per trencar barreres sonores i arribar directament als cors de qui l'escolten. Amb referents que van des de l'intimisme de Arlo Parks, Ferran Palau o Magalí Datzira a l'electrònica de Maria Arnal i Marcel Bagés o b1n0; l’artista explora un univers naïf on conviuen la nostàlgia, l'amor, el desig i l'esperança. 


El maig de 2023 veurà la llum el seu segon EP titulat El que veig quan miro, el qual permetrà a l'artista fer-se el seu lloc en l'escena musical catalana emergent.


El que veig quan miro és la mirada innocent d'un nen que encara està descobrint el món que l'envolta. Aquest infant ens confessa les experiències que va vivint com si fossin contes plens de metàfores, il·lusions i punts de vista. Com en qualsevol faula, les cançons de l'EP tenen un missatge més profund camuflat entre les lletres, tractant les percepcions de l'amor amb una cruesa dolça que es va clavant al cor fins a sanar-lo.

Enllaços

+ Consulta el programa