< Tornar a Actualitat

Una paella performada al Límbic

Tradició, que vol dir present; memòria, que vol dir futur — i celebració, que vol dir trobada, dinar, festa.
13.05.2022

Menjar és un plaer i l’ocasió de compartir amb gust un dinar. També ho és allò que ve abans i el que s’enceta després. Rituals, trobades, paraules, receptes… altres formes de cultura, de pensament, d’art i de reflexió que tenen cabuda al Límbic. Es tracta de la proposta que Marc Sempere (Compartir Dona Gustet) i Paula Grande i Anna Ferrer (Vega) presenten: Trans Tradició, una paella performada.

 

És això: Sempere cuinarà paella per al públic assistent tot generant un diàleg amb les veus de Grande i Ferrer, en una trobada que serà alhora acció i concert, dinar i performance, una excusa per parlar de la tradició a través de dos projectes que es reuneixen per primera vegada en una trobada insòlita.

 

Què és, això de la tradició? Com es crea? Quina és la nostra? Per què un arròs ens permetrà aprofundir-hi? Si la tradició respon a alguna cosa és al fet que és un terreny tan ric que, com més explora, més preguntes genera. Per tant, si hi ha una possibilitat (encara que pugui ser remota) que una paella ens ajudi a crear una tradició fugaç i instantània capaç d'incloure'ns a totes, benvinguda sigui.

 

Aquesta és l’única activitat de Límbic de pagament, amb un preu de 7,50€. Podeu comprar el vostre tiquet a través del web del festival.

Comparteix