< Tornar a Actualitat

La Cia. Miquel Barcelona acull el projecte Virals de Terrassa

11.05.2022

La Cia. Miquel Barcelona, que presentarà el 27 de maig la seva peça Rojos a la Plaça Vella de Terrassa, col·laborarà amb el projecte Virals de Terrassa a través d’una sessió prèvia a l’espectacle.

 

El projecte Virals té com a objectiu donar eines i recursos als joves egarencs per gestionar les emocions, a través d’un programa de treball on també hi ha activitats que es fan a la ciutat en cap de setmana. Després de diverses activitats d’èxit, els joves de Virals dialogaran amb el festival Límbic gràcies a la sessió dirigida per la Cia. Miquel Barcelona el 26 de maig de 17h a 19h a la Sala d'assaig del Teatre Principal.

 

Una sessió que pretén apropar el procés de recerca i conceptualitació que hi ha rere les seves creacions de dansa als joves del projecte Virals. En el cas de Rojos, apareixeran qüestions com la recuperació del llegat cultural i artístic de la postguerra espanyola, la memòria d’aquell temps per a una generació, la vida clandestina durant la repressió posterior, les dones creadores i el moviment homosexual… i la vinculació del present amb aquell temps.

 

A través de Terrassa Arts Escèniques, altres joves més enllà del projecte Virals són benvinguts a la sessió, així com alumnes de diversos instituts de la ciutat.


Crèdit de la fotografia: Aleix Mateu

Comparteix